ŞIRNAK / İDİL - Bener Cordan İlkokulu

Bener Cordan İlkokulu

Turgut Özal Mah. 537. Cad. No10 İdil/Şırnak
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin,bütün öğrenciler hak ettiği ilgiyi görsün, öğrenci neyi niçin öğrendiğini bilsin ve öğrendiği bilgileri gerçek hayatta uygulayabilsin,okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin,geçmişi ve öz değerleriyle barışık geleceğe yön veren nesiller yetişsin.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili kendine güvenen milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz OGES´te merkezdeki diğer okullara oranla daha yüksek başarılara imza atmıştır.Okulumuz kısıtlı imkanlarıyla merkezde bir tiyatro gösterimi,Hacivat-Karagöz oyunu,Dans gösterisi,Orotoryo,Koro,Kermes,Dergi çalışmaları vb bir sürü etkinliğe imza atmıştı tüm resmi günlere yazı,şiir ve çeşitli sunum etkinlere imza atmıştır.
Ulaşım
Öğretmenler şehiriçi minibüslerle ulaşımını sağlanmaktadırlar. Öğrencilerimiz ise yaya olarak okula gelmektedirler.
Turgut Özal Mah. 537. Cad. No:10 İDİL/ŞIRNAK
3-4 km uzaklıkta.